+36 20 311 9471

Általános Üzleti Feltételek

1. A garancia érvényesítésének alapfeltétele, hogy az Időcsapda hivatalos, érvényes és  visszaigazolt foglalással kell rendelkezni;

2. Az Időcsapda hivatalos visszaigazolt árnak és az annál alacsonyabb, ú.n. „összehasonlító árnak” ugyanarra a játékra és foglalási időszakra kell vonatkoznia. Az árakra azonos fizetési feltételeknek, adó és egyéb díjtartalmaknak kell vonatkozniuk.

3. Az összehasonlító árat az Időcsapda visszaigazoláskövetően legkésőbb 24 órán belül kell – az Időcsapdától független weboldalon – megtalálni, és az árgaranciát érvényesíteni.

4. Az árgarancia olyan játékokra vonatkozik, amely megegyezik az Időcsapda hivatalos weboldalán foglalható játékokkal. Az összehasonlító weboldalon foglalható játéknak azonos feltételekkel kell rendelkeznie.

5. Egy adott foglalásra vonatkozóan csak egy árgarancia érvényesíthető.

6. Az Időcsapda az értesítést követő legkésőbb első munkanapon 17:00 óráig ellenőrzi az összehasonlító árat, és értesítést küld a vizsgálat eredményéről. Az árgarancia érvényesítését legkésőbb 24 órával a játék megkezdése előtt jelezni kell.

7. Amennyiben az alacsonyabb ár valósnak, és az alacsonyabb ár iránti igény jogosnak bizonyul, úgy az Időcsapda a korábban visszaigazolt foglalás árát az alacsonyabb árra korrigálja.

8. Az összehasonlító árnak nyilvános, a nagyközönség számára elérhető, és az Időcsapda által ellenőrizhető árnak kell lennie

9. Az árgarancia az alábbi árakra nem vonatkozik:

a. A nem nyilvános, nagyközönség számára nem elérhető árak

b. Olyan kedvezményes árak, amelyek csak egy zárt kör részére, előre meghatározott feltételek mellett kerültek meghirdetésre

f. Aukciós weboldalakon elérhető árak;

10. Az Összehasonlító árnak a vizsgálat ideje alatt is elérhetőnek kell még lennie. A valuta átváltásokból adódó árkülönbségekre az árgarancia nem vonatkozik.

11. Az Időcsapda fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítsa vagy megszüntesse az árgaranciát. A folyamatban lévő, illetve már jogosnak megítélt árérvényesítéseket a garancia megszűnése nem érinti.

Amennyiben a „legjobb ár” garanciával kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket az info@idocsadpa.hu email címen, vagy a + 36 20 311 9471-es telefonszámon.