(20) 311 9471

Szeretnéd a csapatodat összehozni, erősíteni és még szorosabbá tenni?

Szeretnéd a munkatársakat még jobban megismerni, miközben egy olyan kihívással szembesülnek, ami garantáltan szórakoztató és emlékezetes?

Nem kell tovább keresni a Csapatépítés és Szabadulószoba: Közös Sikerek Útja!

 

A tökéletes megoldás itt van: a csapatépítő szabadulószoba!

 

A szabadulószoba egy rendkívül interaktív és izgalmas élmény, ahol a csapatoddal együtt dolgozhattok, hogy megfejtsétek a szobák rejtvényeit és kihívásait. Itt nincs helye az egyéni teljesítménynek - mindenki az együttműködésre koncentrál a közös célok elérése érdekében. A szabadulószoba egy olyan környezet, ahol csapatodnak lehetősége nyílik új oldaláról megismerni egymást, és közben átélni egy sor izgalmas kalandot.

Az a tapasztalat, hogy a csapatépítő játék végére a munkatársak között kialakuló szorosabb kapcsolat és jobb együttműködés képes átalakítani a munkahelyi légkört. A közös játék során megosztott élmények és közösen átélt kihívások hozzájárulnak egy erősebb csapatszellem kialakulásához. Mindez összefogottabbá, támogatóbbá teszi a csapatot, és elősegíti a hatékonyabb kommunikációt és együttműködést a munkahelyen.

 

Mindez hogyan történik?

 

Képzeld el, ahogyan csapatoddal belevetitek magatokat a szabadulószoba rejtélyeinek megfejtésébe. Minden egyes tag hozzájárul a közös sikerhez, és ebben a folyamatban a csapatodnak a tagjai jobban megismerik egymást, kiemelik egymás erősségeit, és megtanulják, hogyan dolgozzanak együtt a legjobban. Ez az élmény nem csupán szórakoztató, de hihetetlenül építő és fejlesztő hatású is, és erősíti a csapatmunkát, a kommunikációt. Neked és a csapatodnak lehetőséged nyílik egy közös kihívásra, amely által átélhetnek egy emlékezetes, összekovácsoló élményt.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat a csapatépítésre, mely az egymással való jobb kommunikációt és a munkahelyi hangulat javulását eredményezi!

 

Miért válassz minket?

 

  1. Interaktív Élmények: Kreatív csapatunk olyan részletgazdag szobákat alkotott, amelyet a tapasztalt "szabadulószobások" is dicsérnek, mert játékaink sokkal interaktívabbak és izgalmasabbak, mint máshol.
  2. Könnyen megközelíthető: a Blaha Lujza tértől nem messze vagyunk, így bárhonnan tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni hozzánk.
  3. Több Szoba, Több Szórakozás: 7 különböző szobával várjuk a vendégeket, így akár nagyobb baráti társaságokat, cégeket is ki tudunk szolgálni. Max 45-50 fő  A sokszínű kalandok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szobát.
  4. Rugalmas Nyitvatartás: Nálunk nincsenek korlátozott idősávok! Hétfőtől vasárnapig 10.00-tól egészen 24.00-ig nyitva vagyunk, így bármikor megérkezhettek hozzánk.
  5. Egyedi igényeket is kiszolgálunk cégek részére! Kb 1,5 órás csapatépítéstől a fél- vagy akár egész napos programig, a különböző igényeknek megfelelően.

 

Akár személyes, akár online csapatépítés cégek számára!

Váltsd valóra velünk az év legélménydúsabb csapatépítőjét!

 

Nézd meg, hogy mások melyik szobát választottak a csapatépítéshez, majd küldd el a foglalási űrlapot, és pár órán belül felkeresünk!

 

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

 
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz