(20) 311 9471

Szeretne egy egyedi és felejthetetlen élményt gyermeke születésnapjára?

Varázslatos Gyerek Születésnap Élmény, a Szabadulószobában

Harry Potteres varázsvilág szabadulószobáink garantáltan felfűtik a gyerekek képzeletét és izgalmas kalandra viszi őket egy olyan világba, ahol az ő leleményességükre van szükség!

 

Képzelje csak el a mosolyt gyermeke arcán, ahogy csillogó szemekkel áll neki a kihívásoknak, miközben a barátaival együtt oldják meg a szabadulószoba rejtvényeit. Ezen élmények nemcsak szórakoztatóak és izgalmasak, hanem fejlesztő jellegűek is. Segítik a gyermekek önbizalmának erősödését, összetartozásukat és elszántságukat. A születésnapi szabadulószoba programunk lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy csapatban dolgozzanak és közösen küzdjenek meg az idővel, hogy kiszabaduljanak egy izgalmas témájú szobából.

 

Miért válasszák születésnapra a szabadulószobát?

 

 • Felejthetetlen és interaktív élmény: Gyermekek örökre emlékezni fognak erre a varázslatos kalandra ahol ők lesznek a főszereplők és részt vesznek a történet alakításában!
 • Csapatépítés és együttműködés: Fejleszti a csapatmunka és kommunikációs készségeiket.
 • Fejlesztő és tanulságos: Logikai gondolkodásuk és problémamegoldó képességük fejlődik.
 • Egyedi születésnapi élmény: Egy olyan esemény, amire még sokáig emlékezni fognak.
 • Biztonság és szórakozás: Szakértő csapatunk gondoskodik róla, hogy a gyermekek biztonságban és vidáman élvezhessék az élményt.
 • A gyerekek hamar kinövik a játszóházak adta szülinapi lehetőségeket és sok szülő kezébe adunk egy szuper alternatívát, és egyben egy magával ragadó élményt a kiskamaszok számára!

gyerek születésnap

A Születésnapi Szabadulószoba programunk minden résztvevőjét egyedi témájú szobákba kalauzoljuk, amelyek varázslatos világokat rejtnek. Kalandra felkészülve a gyerekek együttműködnek és egyedi képességeiket összehangolva próbálnak meg kiszabadulni a szobából.

 

Ne habozzanak tovább! Szervezzék meg gyermekeik számára a legemlékezetesebb születésnapi zsúrt. Válasszanak egy témát, amely a legjobban megfelel a gyermekük érdeklődési körének, és mi mindent megteszünk, hogy az ünnep különleges és felejthetetlen legyen!

 

A foglalás egyszerű, és az időpontok rugalmasak. Így biztosak lehetnek benne, hogy mindenki részt tud venni az izgalmas kalandban. Tegyenek az ünnepre egy plusz adag kalandot, és a gyermekeik születésnapját varázslatossá változtathatják!

 

Miért válasszanak minket?

 

 1. Interaktív Élmények: Kreatív csapatunk olyan részletgazdag szobákat alkotott, amelyekben a gyerekek teljes mértékben elmerülhetnek. Szabadulószobáinkat a tapasztalt "szabadulószobások" is dicsérik, mert játékaink sokkal interaktívabbak és izgalmasabbak, mint máshol.
 2. Könnyen megközelíthető: a Blaha Lujza tértől nem messze vagyunk, így bárhonnan tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni hozzánk. Az izgalmas és egyedi atmoszféra biztosan lenyűgözi a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.
 3. Több Szoba, Több Szórakozás: Hét különböző szobával várjuk a vendégeket, így akár nagyobb baráti társaságok vagy családok is egyszerre részt vehetnek a játékokban. A sokszínű kalandok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szobát.
 4. Rugalmas Nyitvatartás: Nálunk nincsenek korlátozott idősávok! a gyerek születésnap Hétfőtől vasárnapig 10.00-tól egészen 24.00-ig nyitva vagyunk, így bármikor megérkezhettek hozzánk. Rugalmasságunkkal lehetővé tesszük, hogy a születésnapi zsúr időpontja a lehető legjobban illeszkedjen az ünnepelt és a vendégek programjához!
 5. Egyedi igényeket is kiszolgálunk: a szülinap zsúrhoz biztosítunk feldíszített termet, tortát , italokat stb.

 

Itt található a legjobb gyerek születésnap csomagjaink:

 

 • 60/75 perces szabadulós játék  maximum 6 – 18 fő részére
 • szülinapi torta (a tortázáshoz minden kelléket mi biztosítunk) (választható torták: sacher,csokoládé, puncs, dobos torta) a tortakínálat változhat!
 • a zsúr torta rendelése nélkül is foglalható, ebben az esetben a zsúrcsomagból levonjuk a torta árát
 • korlátlan szörpfogyasztás  (különböző ízekben)
 • zsúrmeghívó minta

 

Gyerekek száma Időtartam Pálya Torta Ára
7 fő 2-2,5 óra 1 pálya* 8 szeletes 46.900 Ft
7 fő 3,5 óra 2 pálya* 8 szeletes 59.900 Ft
12 fő 2-2,5 óra 2 pálya* 12 szeletes 69.900 Ft
12 fő 3,5 óra 2x2 pálya** 12 szeletes 96.900 Ft
18 fő 2-2,5 óra 3 pálya*** 18 szeletes 99.900 Ft

*Pálya: 1 Varázsvilág választott pálya + zsúr
**Pálya: 2 Varázsvilág pálya egymás után +ZSÚR
***Pálya: 3 Varázsvilág párhuzamos pálya +ZSÚR 

Kiegészítő ajánlat:12-18 fős zsúrokhoz: kb 25 perces közös játék foglalkozás az összes résztvevőnek a szabadulószoba után animátor segítségével: + 12000 Ft

Ha hozni szeretné a tortát az is megoldható, ebben az esetben a torta árát levonjuk a csomag árából.

 

Ne késlekedjenek! Lépjenek velünk kapcsolatba még ma, és tegyék a születésnapi zsúrt egy különleges élménnyé a születésnapi szabadulószoba segítségével!

 

Nézze meg, hogy mások melyik szobát választottak születésnapra majd küldje el a foglalási űrlapot, és pár órán belül felkeressük!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz