(20) 311 9471

Élj át egy közös örömteli lánybúcsút egy felejthetetlen szabadulószobában!

Lánybúcsú Szabadulószoba: Egyedi Kihívások és Szórakozás

Foglald le a legemlékezetesebb leánybúcsút, amire barátnőd csak vágyhat! Lépj be egy izgalmas világba, ahol a kihívás találkozik a csapatmunkával!

 

A szabadulószobánk nem csak egy egyszerű szórakozás, hanem egy egyedülálló élmény, amely összehozza a barátnőket és erősíti a baráti kapcsolatokat. Az izgalmas rejtvények, a titokzatos nyomok és a különféle kihívások tökéletes lehetőséget kínálnak a közös gondolkodásra, nevetésre és az öröm megosztására.

Képzeld el, ahogy belépsz a szobába, ahol minden sarok egy újabb meglepetést tartogat. A kreativitásodra és a csapatmunkára lesz szükség, hogy megoldjátok a fejtörőket, és együtt haladjatok végig a szobán. Mindez egy lenyűgöző környezetben, ahol a kaland és a nevetés garantált!

lánybúcsú szabadulószoba

Ha szeretnél egy igazán emlékezetes, szórakoztató és összetartó lánybúcsút szervezni, akkor ne késlekedj! Nézz szét a szobáink között az oldal alján, ahol további információkat találsz a szabadulószobáinkról, és foglald le a legközelebbi időpontot!

 

Ne hagyd, hogy elszalassz egy olyan kalandot, amit a menyasszony sosem fog elfelejteni!

Ünnepelj együtt a barátnőiddel, és hozz létre felejthetetlen pillanatokat, miközben közösen oldjátok meg a rejtvényeket, és szabaduljatok ki a szobából. Jöjjetek el, és éljétek át a lánybúcsú magával ragadó örömét a szabadulószobánkban!

 

Miért válassz minket?

 

 1. Interaktív Élmények: Kreatív csapatunk olyan részletgazdag szobákat alkotott, amelyet a tapasztalt "szabadulószobások" is dicsérnek, mert játékaink sokkal interaktívabbak és izgalmasabbak, mint máshol.
 2. Könnyen megközelíthető: a Blaha Lujza tértől nem messze vagyunk, így bárhonnan tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni hozzánk. Az izgalmas és egyedi atmoszféra biztosan le fog nyűgözni benneteket!
 3. Több Szoba, Több Szórakozás: Hét különböző szobával várjuk a vendégeket, így akár nagyobb baráti társaságok is részt vehetnek a játékokban. A sokszínű kalandok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szobát.
 4. Rugalmas Nyitvatartás: Nálunk nincsenek korlátozott idősávok! Hétfőtől vasárnapig 10.00-tól egészen 24.00-ig nyitva vagyunk, így bármikor megérkezhettek hozzánk. Rugalmasságunkkal lehetővé tesszük, hogy a leánybúcsú időpontja a lehető legjobban illeszkedjen az ünnepelt és a vendégek programjához!
 5. Egyedi igényeket is kiszolgálunk a lánybúcsúhoz!

 

Lépj velünk kapcsolatba most

és tedd az utolsó nagy szabad csajos estét felejthetetlenné!

 

Nézd meg, hogy mások melyik szobát választottak a lánybúcsúhoz majd küldd el a foglalási űrlapot, és pár órán belül felkeresünk!

 

 

 • Brigitta Sárossy

  "Csernobil szabadulószobában voltunk. Nagyon jó volt, izgalmas feladatok. Jól éreztük magunkat nagyon."
 • Peczár Edina

  "A három Potteres szobában nagyszerű, gondolkodós, ügyességi és logikai feladványok voltak, a díszletek és a hangeffektek látványosak, hangulatosak! Hozták a szintet!"
 • Melitta Broda

  "A titkok kamrája szobába mentünk barátaimmal. Izgalmas volt a pálya, egy-két feladványnál tényleg gondolkodni kellett, de segítség nélkül is sikerült megoldani. Nagyon jól lett kivitelezve a díszlet, tényleg át lehet érezni a varázsvilág hangulatát. Megyünk legközelebb is, csak még nem tudjuk eldönteni melyik szoba legyen a következő, mindegyik hasonlóan jónak tűnik."
 • Timi Bagyula

  "Eddig három pályán voltunk (Titkok kamrája, Az Odú és a Hentes ) és nagyon tetszettek nekünk. Legközelebb a Chernobyl pályára jövünk hozzátok"
 • Henriett Lovonyák Ágnes Banda

  "Nagyon jó hely, az odúban voltunk, csavaros volt, a személyzet kedves és segítőkész. Mint a filmeken, 12 másodperc maradt az időnkből, de kijutottunk! Az ajándékkupont mindenféleképpen ki fogjuk használni!"
 • Petrás Emese

  "Köszi, nagyon jó volt, végre új megoldások, jópofa rejtvények! Kihívás volt, de jóóóók voltunk! Jövünk még!"
 • Edina dr. Gömöri

  "Ajándékutalvánnyal, időpontegyeztetés után mentünk 4. alkalommal. Mindegyik szoba fantasztikus! Ötletes, hihetetlenül jól berendezett a témának megfelelően, minden érzékszervet és kreativitást igénylő feladatok. Izgalmas, hogy nem csak a végső ajtó nyílik. :) Nagyon klassz családi és baráti program! Élmény ajándéknak is tökéletes. Nagyon kedves dolgozók, köszönet mindenért!"

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz