(20) 311 9471

Felderítés az ismeretlenben, korlátok nélkül?

A Tökéletes Legénybúcsú Élmény: Kreatív és Egyedi Szabadulószoba Kalandok Várják

Képzeld el, ahogy barátaiddal beleveted magad a rejtélyek világába, megtapasztalod az összetartozás erős érzését és átéled az örök barátság születését, melynek színtere a mi szabadulószobánk lesz.

 

A legénybúcsú nem csak egy egyszerű est, hanem az utolsó nagy szabad este. Ehhez méltó, valami különleges, maradandó programot keresel? Unod a hagyományos programokat, melyek unalmasak és előre kiszámíthatóak? Mi nem csupán a szokványos legénybúcsút kínáljuk, hanem egy izgalmas és felejthetetlen élményt, ahol a csapatmunka és a közös sikerélmény teszi igazán emlékezetessé az estét.

legénybúcsú szabadulószoba

Képzeld el, hogy barátaiddal együtt felderítitek a szabadulószoba rejtélyeit. A közös feladatmegoldás során nem csak a szórakozás, hanem az egymásra utaltság, az egymás támogatása, a közös sikerélmény is garantált. Ez az este nem csak egy szórakoztató kaland lesz, hanem egy valódi örök emlék, egy közös tapasztalat, amelyet mindig örömmel idéztek majd fel a jövőben.

Szabadulószobánkban egyedi, kihívást jelentő feladatok várnak rád és barátaidra. A jól megtervezett, élethű környezetben megtalálható rejtvények és kihívások igénybe veszik a csapatmunka minden aspektusát. A közös cél elérése során mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő feladatot, és ez által erősíti a csoport összetartozását.

 

Ne várj tovább! Foglalj most és tedd felejthetetlenné a legénybúcsút a szabadulószobáinkkal!

Ha szeretnéd, hogy a legénybúcsúd valóban maradandó, emlékezetes élmény legyen, válaszd a mi szabadulószobánkat, ahol az örök barátság, a közös emlék válik a nap központi témájává.

 

Miért válassz minket?

 

 1. Interaktív Élmények: Kreatív csapatunk olyan részletgazdag szobákat alkotott, amelyet a tapasztalt "szabadulószobások" is dicsérnek, mert játékaink sokkal interaktívabbak és izgalmasabbak, mint máshol.
 2. Könnyen megközelíthető: a Blaha Lujza tértől nem messze vagyunk, így bárhonnan tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni hozzánk. Az izgalmas és egyedi atmoszféra biztosan lenyűgöz majd benneteket!
 3. Több Szoba, Több Szórakozás: Hét különböző szobával várjuk a vendégeket, így akár nagyobb baráti társaságok is egyszerre részt vehetnek a játékokban. A sokszínű kalandok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szobát.
 4. Rugalmas Nyitvatartás: Nálunk nincsenek korlátozott idősávok! Hétfőtől vasárnapig 10.00-tól egészen 24.00-ig nyitva vagyunk, így bármikor megérkezhettek hozzánk. Rugalmasságunkkal lehetővé tesszük, hogy a születésnapi zsúr időpontja a lehető legjobban illeszkedjen az ünnepelt és a vendégek programjához!
 5. Egyedi igényeket is kiszolgálunk: a szülinap zsúrhoz biztosítunk feldíszített termet, tortát, italokat stb.

 

Lépj velünk kapcsolatba most

és tedd az utolsó nagy szabad estét felejthetetlenné!

 

Nézd meg, hogy mások melyik szobát választottak a legénybúcsúhoz majd küldd el a foglalási űrlapot, és pár órán belül felkeresünk!

 

 

 • Simon Léderer

  "Nagyon jól éreztük magunkat a barátaimmal a játékmester csaj nagyon segítőkész volt, csak ajánlani tudom."
 • Regős Péter

  "Nagyon kedves, profi és türelmes személyzet! Igényesen kialakított szobák! Ötletes feladatokkal! Csak ajánlani tudom!!"
 • Kristóf Steiger

  "Szuper élmény volt. Rendkívül igényes volt a feladatok és rejtvények kialakítása. A játékmester segítőkész és kedves volt. Bátran ajánlom bárkinek!"
 • Emma Balázs

  "A Hentes pályát nagyon tudom ajánlani mindenkinek, aki egyszerre izgalmas és hátborzongató élményre vágyik! Brrrr! Nagyon élveztük!"
 • Utassy Tamás

  "Jó a látvány és kreatívak a feladatok. Bár a "CSI Budapest– A hentes" pálya igazi hardcore. Minket feldarabolt a Hentes Azért sok szerencsét!"
 • Dániel Szirtes

  "Felettébb jól éreztem magam, rendkívül találó volt a játékmenet! Budapesten az egyik legjobb szabi-szoba! Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki."
 • Elsik Körte Krisztián

  "Budapest egyik legjobb szabadulószobája felnőtteknek és a fiatalabb korosztálynak egyaránt."
 • Németh Marcell

  "Kedvesek a játékvezetők, szuper hangulatos a hely. Az Odú pályán voltunk és nagyon élveztük, jó feladványok voltak."
 • Diala Seny

  "A Pszichopata Gyilkos Csapdájában voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat. A játékmester nagyon kedves volt, a pálya meg közepesen nehéz volt, kb. 45 perc alatt jutottunk ki."
 • Szilágyi Bence

  "Ma voltunk 3-an haverokkal, minden zökkenőmentesen, egyszerűen ment és nagyon jó élményekkel távoztunk. A játékvezető lány nagyon aranyos volt és még diákkedvezmény lehetőség van. Szuper hely!:)"
 • Csaby07

  "Kimondottan börtönjellegű szabadulószóbát kerestünk. Telitalálat. Nagyon tetszett. A hely nagyon jól meg van csinálva, a börtön illúziója maximálisan teljesül. Nem könnyű kijutni. Kedves, barátságos fogadtatásban részesültünk. Vissza fogunk még térni! Köszönjük!"

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz