(20) 311 9471

Szabadulószoba Osztálykirándulás A Kreativitás és Gondolkodás Terepén: Izgalmas Rejtélyek és Megoldások Diákoknak.

Felejthetetlen szabadulószoba élmény, ahol diákok játék közben tanulnak és fejlődnek!

 

Itt a kaland, a rejtély és az oktatás találkozik egy olyan környezetben, ahol a diákokat arra ösztönzik, hogy gondolkodjanak az iskolán kívül, miközben élvezik a játékot és a felfedezést.

 

A szabadulószobáink olyan programot kínálnak, ahol a diákok kreatív gondolkodásukat, problémamegoldó képességeiket és csapatmunkájukat használva oldhatnak meg rejtélyeket és találnak megoldásokat. Mindezt egy biztonságos, felügyelt környezetben, ahol a gyermekek élvezhetik a kihívást, miközben tanulnak és fejlődnek. A szabadulószobákban az iskolásoknak olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást, a kritikai elemzést, a csapatmunkát és a kommunikációs készségeket - mindezt egy szórakoztató, izgalmas környezetben.

osztálykirándulás szabadulószoba

Képzelje el, hogy diákjai izgatottan beszélnek a szabadulószobában töltött időről, ahol megtanultak együttműködni, logikusan gondolkodni és kreatív megoldásokat találni. Képzelje el, hogy a gyermekek nem csak szórakoznak, hanem értékes készségeket is fejlesztenek, amelyeket az osztályteremben és az életben is hasznosíthatnak. Mindez nálunk lehetséges! A diákok nem csak a szabadulószobában szerzett élményekről fognak beszélni, hanem a megszerzett készségekről is, amelyeket a jövőben hasznosíthatnak.

 

Foglaljon most, és hozza el osztályát valamelyik szabadulószobánkba!

Fedezze fel, milyen izgalmas lehet a tanulás, és adjon diákjainak egy olyan élményt, amelyről még hosszú ideig beszélni fognak. Kattintson a "Foglalás " gombra, és kezdje meg a kalandot! A tanulás soha nem volt még ilyen izgalmas és szórakoztató. Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel a tanulás új dimenzióját.

Varázsvilág szabadulószobáinkat különösen ajánljuk a figyelmébe, hiszen az általános iskolás korosztálynak nagy kedvence Harry Potter. Ráadásul 3 szobánk is van ebben a témában, amelyek közül választhat!

 

Miért válasszon minket?

 

 1. Interaktív Élmények: Kreatív csapatunk olyan részletgazdag szobákat alkotott, amelyekben a gyerekek teljes mértékben elmerülhetnek. Szabadulószobáinkat a tapasztalt "szabadulószobások" is dicsérik, mert játékaink sokkal interaktívabbak és izgalmasabbak, mint máshol. 3 Harry Potteres szoba közül is lehet választani, amelyeket a gyerekek mindig imádnak!
 2. Könnyen megközelíthető: a Blaha Lujza tértől nem messze vagyunk, így bárhonnan tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni hozzánk. Az izgalmas és egyedi atmoszféra biztosan lenyűgözi a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.
 3. Több Szoba, Több Szórakozás: 7 különböző szobával várjuk a vendégeket, így akár egy osztályt is ki tudunk szolgálni egyszerre. Max 45-50 fő  A sokszínű kalandok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szobát.
 4. Rugalmas Nyitvatartás: Nálunk nincsenek korlátozott idősávok! Hétfőtől vasárnapig 10.00-tól egészen 24.00-ig nyitva vagyunk, így bármikor megérkezhettek hozzánk. Rugalmasságunkkal lehetővé tesszük, hogy az osztálykirándulás időpontja a lehető legjobban illeszkedjen az elváráshoz! Többször tartottak már nálunk osztálykirándulást és a gyerekek nagyon élvezték!
 5. Egyedi igényeket is kiszolgálunk cégek részére!

 

Ajánlatunk osztályoknak:

 

 • Osztálykirándulás akár egy egész napos program
 • Szabadulószoba elérhető áron 18 főtől kedvezményesen:
  • Fejenként 1 játék – 3.000 Ft/fő (kb. 1,5 órás program)
  • Fejenként 2 játék – 5.000 Ft/fő (kb. 2,5-3 órás program)
 • Kísérő pedagógus ingyen játszhat!
 • Gyors és segítőkész kapcsolattartó
 • Biztonságos és egyedi helyszín
 • Ugyanazon a helyszínen, 7db pályánkon egyszerre akár 45 fős társaságot is tudunk fogadni!

                                        

Foglaljon most és tegye az osztálykirándulást a gyermekek számára felejthetetlenné!

 

Nézze meg, hogy mások melyik szobát választották az osztálykiránduláshoz majd küldje el a foglalási űrlapot, és pár órán belül felkeressük!

 

 • Tímea Prokópius-Szabó

  "11-12 éves gyerekekkel voltunk, jól szórakoztak, az utolsó pillanatban szabadultak ki, de máris mentek volna a következőbe !!!"
 • Peczár Edina

  "A három Potteres szobában nagyszerű, gondolkodós, ügyességi és logikai feladványok voltak, a díszletek és a hangeffektek látványosak, hangulatosak! Hozták a szintet!"
 • Anna Czupi

  "Én és a barátaim a Harry Potter és a titkok kamrája szobába mentünk és fantasztikus volt. Nagyon szuperül kivolt az egész találva. A díszletek nagyon jók voltak és a játék is. Körübelül 10 éves kor fölött érdemes elmenni szerintem"
 • Lakó Krisztina

  "Harry Potter rajongó 11 éves kislányom születésnapja alkalmából jártunk itt nemrég, összesen nyolcan. Fantasztikusan jól éreztünk magunkat! Az ott dolgozó srácok kedvesek, mosolygósak és végtelenül türelmesek. (Én már kikészültem volna a sok visítástól...)Jövünk máskor is!"
 • Balázs Katalin

  "Kreatív, szórakoztató, jó csapatépítő"
 • Anita Rövid

  "Zseniális feladványok, klasszul kialakított terek, jó hangulat, kedves játékmester. Kell más?"
 • Balazs Major

  "6-an voltunk az "Odú" pályán, két 8 évessel, két kamaszlánnyal. Sikerült időben kijutnunk. Abszolút élvezte mindenki, jó kis csapatmunka volt. Köszönjúk az élményt, mindenkinek ajánlom."
 • Adrienn Dudás

  "Titkok kamrája szabadulószobában játszottunk, és csak annyit mondanék, hogy többször is meglepődtem, annyira fordulatos és nem kiszámítható a pálya. Nekünk nagyon bejött"

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz