+36 20 311 9471

KAPCSOLAT – Kazinczy utca 10.

1075 Budapest Kazinczy u 10. El Rapido mexikói büfé & Grand Bazár Bár pincéjében (Pszichopata Gyilkos csapdája, Börtöncsapda, Halálcsapda – Bunker)

Nyitva tartás:

Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 0:00

info@idocsapda.hu
06-20-311-9471
(Foglalás szükséges)

(Figyelem pincéről van szó, így elég sokszor nincs térerő, ha nem érsz el telefonon minket, írj sms-t, vagy e-mailt, válaszolunk, amint tudunk.)

Itt található szabaduló szobáink:

Börtöncsapda

Légy egy valódi börtön foglya és próbálj megszökni a celládból. Csak rajtad és a csapatodon múlik, hogy sikerül-e a szökés, vagy pedig rabok maradtok örökre. A játékban valódi börtönkörülményekre kell számítani, sikerül-e megszabadulni a láncoktól?

TOVÁBB

Halálcsapda – Bunker

Kitört a vegyi-katasztrófa, a polgári védelem óvóhelyekre osztotta be a túlélőket, Titeket pont a Kazinczy utcába. Már több hete vagytok bezárva a Bunkerba és várjátok a katasztrófa végét, kezd unalmas lenni… Megszólal egy géphang: a légszűrő meghibásodott, és már csak egy órányi levegőtök maradt tartalékban.

TOVÁBB

Pszichopata gyilkos csapdája

Egy pszichopata gyilkos csapdájába találod magad társaiddal hirtelen. Nem tudod hogy kerültetek oda, s egyelőre azt sem, hogy miként tudtok kijutni. Napfény sehol nem szűrődik be, rémisztő ez a hely. De valahogy ki kell jutni! Ekkor megszólal egy hang, s tudatosul bennetek, hogy mindössze 1 órátok van arra, hogy szabaduljatok ebből a rémálomból.

TOVÁBB