(20) 311 9471

Online szabadulószoba

Foglalás: Tekintve, hogy az online játék az élő játékok között egyedi időpontszervezést igényel, kérjük keress minket telefonon, vagy e-mailen időpontfoglalással kapcsolatban:

info@idocsapda.hu
+36-20-311-9471

Már két pályánk játszható online, de dolgozunk rajta, hogy a közeljövőben újabb pályákat alakíthassunk át online játékra.

 

Nézd meg az első online játékunkat:  CSI Budapest – online szabadulószoba

És a Harry Potter rajongók kedvéért a VARÁZSVILÁG PÁLYA , ahol gondoltunk a legkisebbekre is, így gyerekcsapatoknak és felnőtteknek is kiváló szórakozás lehet, a kétféle játékmenetnek köszönhetően.

A gyerekcsapatok részére, a megfelelő számítógépes tudást feltételezve, kb 8 éves kortól ajánljuk a játékot.

Itt az alkalom,  hogy kipróbáld a szabadulószobák legújabb generációját! Az online szabadulószobák lehetővé teszik, hogy úgy éld át a kijutós játékok izgalmait, hogy közben ki sem mozdulsz otthonról. Egy valódi szabadulószobát a helyszínen lévő játékmester segítségével, webkamerán keresztül próbálhattok ki online, a Játékmester az általatok adott utasításokat követve segít felderíteni a terepet.

Az online szabadulószobák lehetőséget adnak arra, hogy otthonról próbáld ki a  játékot. A Remote Escape Room a szabadulás korlátok nélküli élményét hozza el neked és barátaidnak, legyetek bárhol a világban, online kapcsolat segítségével együtt fejthetitek meg a feladatokat és teljesíthetitek a küldetést. A  játékmester lesz a szemetek és a fületek, a  Ti instrukcióitokat követve járja be a szobát és a webkamera segítségével Ti is pontosan ugyanazt látjátok, amit ő. A csapattagok online csatlakoznak egy közös felületen és közösen oldják meg a feladatokat, pont úgy, mintha mindannyian a  a helyszínen lennének. Az egyetlen különbség az, hogy a játékmester hajtja végre a tőletek kapott utasításokat.

Az online szabadulószobák lehetővé teszik,  hogy az egymástól távol lévő csapattagok együtt játszanak, akárhol a világban. A fizikai távolság ezentúl már nem akadály, hogy közös időt töltsetek és maradandó élményeket szerezzetek.

Nincs másra már szükség, csak egy csapatra és online kapcsolatra, a többi feltételt mi teljesítjük számotokra. Az online játék lényege ugyanaz, mint a hagyományosé, különböző kódok és jelek segítségével kell megoldanotok a szobában található feladatokat, rejtvényeket, hogy teljesítsétek a küldetést, majd kijussatok a szobából.

 
Remote Escape Room

A Remote Escape Room lehetővé teszi, hogy online kapcsolaton keresztül a játékosok és a szabadulószobában lévő játékmester kommunikálhasson egymással. Gyakorlatilag úgy műköüdik, mint egy  videós konferenciabeszélgetés, ahol az egyik résztvevő, a játékmester, van csak fizikailag a szabadulószobában. A játékosok pedig  webkamerán keresztül léphetnek be a szobába, legyenek fizikailag akármilyen távol egymástól.

Ezzel a lehetőséggel tudjuk biztosítani, hogy a játékosok a járvány és a kijárási korlátozások alatt se szenvedjenek szabadulószoba-megvonási tünetektől. Sőt  így már az is lehetséges, hogy az egymástól távol lévő csapattagok is közösen élvezhessék a szabadulószoba izgalmait.

 

Hogyan játszhatok online játékot?

A játékhoz legfontosabb a szélessávú  internet, és egy kamerával, mikrofonnal rendelkező eszköz ( asztali számítógép, laptop, tablet, vagy okostelefon). Nagyobb képernyőjű eszközön élvezetesebb a játék, de mobilon is játszható. Érdemes headsetet használni, hogy a külső zajok ne zavarják a játék többi résztvevőjét

Az előzetes foglalásnál  egy automatikus e-mailt kapsz, ami tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat.

Az online játékoknál egyelőre csak előreutalással tudsz fizetni*. Az utalás beérkezése után 24 órán belül küldünk egy véglegesítő e-mailt, amiben megkapod a játék eléréséhez szükséges kódot és a felületet, ahol a streaming fog majd történni, ezt küldd tovább a csapat többi tagjának is.

A játékkezdés időpontja előtt legkorábban 5-10 perccel tudsz majd belépni az online felületre, célszerű az összes játékosnak időben belépnie, hiszen a játékmester pár percben összefoglalja a szabályokat és ismerteti a technikai tudnivalókat is.

Az online játékban található egy chat ablak, amin keresztül tudtok esetleg feljegyzéseket készíteni amit mindenki láthat.

* Az időpontot módosítani legkésőbb a 48 órával játékkezdés előtt lehet. A kifizetett játék árát visszautalni nem áll módunkban, de minimum 48 órával a játékkezdés előtt még át tudjuk tenni egy másik időpontra. Ebben az esetben kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha a játékkal kapcsolatban bármilyen technikai vagy egyéb kérdés merül fel, keress minket bátran e-mailen vagy telefonon!

info@idocsapda.hu
+36-20-311-9471

Emlékezetes és egyedei ajándékot keresel? Ajándékozz olyat, ami egy életre szóló élmény. És ha úgy alakul éljétek meg együtt és legyen egy örök közös emlék az ajándék.

Kapcsolatfelvétel a következő elérhetőségeken:

ÉRDEKLŐDÉS ÉS FOGLALÁS: +36 20 311 9471, info@idocsapda.hu

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz