+36 20 311 9471

 

 

VARÁZSVILÁG  ONLINE JÁTÉK

Foglalás: Tekintve, hogy az online játék az élő játékok között egyedi időpontszervezést igényel, kérjük keress minket telefonon, vagy e-mailen időpontfoglalással kapcsolatban, amennyiben 48 órán belül szeretnél játszani:

info@idocsapda.hu
+36-20-311-9471

23.000 ,- Ft */ csapat 6 főig +3500 ft / plusz fő

Figyelem, a Varázsvilág  online játék A Varázsvilág Odú pálya online átalakítása, így a feladatok javarészt megegyeznek az eredeti pályáéval!

És a Harry Potter rajongók kedvéért a VARÁZSVILÁG PÁLYA , ahol gondoltunk a legkisebbekre is, így gyerekcsapatoknak és felnőtteknek is kiváló szórakozás lehet, a kétféle játékmenetnek köszönhetően.

A gyerekcsapatok részére, a megfelelő számítógépes tudást feltételezve, kb 8 éves kortól ajánljuk a játékot.

 

FONTOS: online játéknál csak előreutalásos fizetési mód lehetséges*, az időpontot csak a pénz beérkezése után tudjuk véglegesíteni!

( Figyelem, online játékra nem tudunk kedvezményt biztosítani és csak előreutalással lehetséges fizetni.)

 * Az időpontot módosítani legkésőbb a 48 órával játékkezdés előtt lehet. A kifizetett játék árát visszautalni nem áll módunkban, de minimum 48 órával a játékkezdés előtt még át tudjuk tenni egy másik időpontra. Ebben az esetben kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Már megvásárolható akciós ajándékutalványunk is!

Ajándékutalvány itt

Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legkedveltebb szobáját, a Varázsvilág 1.- részét.
Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…
De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést.

“Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is elvarázsol majd”.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai.

A pálya maximálisan gyerekbarát, ugyanakkor felnőtt szabadulószobáról van szó, így 14 éven aluliakat csak felnőtt kísérővel tudnak részt venni a  játékban.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Érdeklődés és foglalás: +36 20 311 9471