+36 20 311 9471

CSI Budapest – A hentes  ONLINE JÁTÉK

(2-6 fő, 60 perc)

 

FOGLALÁS

FONTOS: online játéknál csak előreutalásos fizetési mód lehetséges*, az időpontot csak a pénz beérkezése után tudjuk véglegesíteni!

 

15.000 ,- Ft */ csapat 6 főig

( a kedvezmények nem összevonhatóak)

 

 * Az időpontot módosítani legkésőbb a 48 órával játékkezdés előtt lehet. A kifizetett játék árát visszautalni nem áll módunkban, de minimum 48 órával a játékkezdés előtt még át tudjuk tenni egy másik időpontra. Ebben az esetben kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Már megvásárolható akciós ajándékutalványunk is!

Ajándékutalvány itt

Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?

Egy hajléktalan bejelentésére érkeztek az elhagyatott sikátorba:

„Évek óta lakom itten a sikátorban, de a napokban furcsa zajokra lettem volt figyelmes, a régi hentesüzlet felű. Mintha valamely emberi sikoltásra ébredtem aminap. Az egyik szomszíd patkány meg emberi ujjat rágdosott tegnap délután az ereszcsatorna alatt. Megnéztem vón közelebrű is, de befutott vele az odújába. Nálam itt telt be a pohár, gondoltam szólok, mégiscsak jobb a békesség.”
Nyomozó csapatotok feladata, kideríteni, hogy csak az alkohol beszélt-e az öregemberből, vagy forró nyomon vagytok és itt a nagy lehetőség elkapni az évszázad legvéresebb gyilkosát!

Érdeklődés és foglalás: +36 20 311 9471