+36 20 311 9471

RÓLUNK MONDTÁK

Harry Potter szabadulószobában jártunk

Az időcsapda Harry Potter témájú szabadulószobájában jártunk, ahol Harrynek segítettünk megmenteni a varázsvilágot.

A játékra hatvan perc állt rendelkezésünkre, ez idő alatt kellett megoldani a feladatokat és megtalálni azt a tárgyat, ami a játék végét jelenti. Egy sor logikai feladat várt a játékosokra, mindemellett megannyi eldugott tárgyat is meg kellett találniuk a szabadulni vágyóknak. Maga a játék igen hangulatos, a végén, ahogy fogy az idő egyre inkább fokozódik az izgalom, hogy minden rejtett tárgy előkerüljön, és teljesíteni tudjuk a feladatot. .
TOVÁBB

Megnéztük az ország első Harry Potter-szabadulószobáját

Az Időcsapda tavaly év végén hirdette meg 2017-ben nyitó Harry Potter-tematikájú szabadulószobáját. A régi pincehelyiség bejáratánál, ami az Erzsébet körút egyik gyrososa alatt rejtőzik, még kajaszag-felhőn kell keresztüllépni, ám a lépcsőn leérve a falból kiálló füstölők illata fokozatosan felváltja azt. Közben felcsendül a filmek jól ismert zenéje, tovább fokozva a kíváncsiságot: vajon mennyire lesz úgy igazán Harry Potter-es az élmény?
TOVÁBB

Élő kiszabadulós: Időcsapda

Ez a hét sem telhetett el úgy, hogy ne zárassuk be magunkat valahova, ahonnan ki kell szabadulni. Most épp egy pszichopata gyilkos ejtett minket rabul az Időcsapda nevű helyen.

A hely a 1075 Budapest Kazinczy u 10. El Rapido mexikói büfé & Grand Bazár Bár pincéjében található. Ez azért jó, mert akár játék előtt vagy után, ha valaki megéhezik, rögtön tud is isteni finom és autentikus mexikói kajákat enni, illetve a játék után azonnal, egy hangulatos helységben tudjátok átbeszélni az élményeket pár sör és tequila elfogyasztása közben.
TOVÁBB

Élménybeszámoló: Időcsapda – Pszichopata gyilkos csapdája

Amint azt rendszeres olvasóink már tudhatják, a szabadulós játékok világa több szerkesztőnk fantáziáját megragadta már egy jó ideje, így ennek a hobbinak hódolva időről-időre közösen is felkeresünk néhány ilyen, az oldal profiljába is illeszkedő témájú pályát. Ezúttal az Időcsapda stábjának jóvoltából volt lehetőségünk megtapasztalni, milyen izgalmakat tartogat egy sorozatgyilkos pincéjéből való szabadulás…..
TOVÁBB

3 az 1-ben buli a Kazinczy utcában – El Rapido – Grand Bazár Bár – Időcsapda

Első blikkre meglepő lehet ez az üzlettársítás, de ha egyszer ellátogattok a komplexumba, meglátjátok, miért is tud ez olyan jó lenni. Például nem kell 1 óra után újra elindulni az éjszakába új izgalmakat keresve, vagy éppen ha egy nagyobb, többféle érdeklődésű emberekből álló társasággal indulsz mulatni, akkor itt egy helyen mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

Az El Rapido grill és tequila bár az épület felső szintjén működik, és mindent tud, ami ahhoz kell, hogy fűszeres és tüzes hangulat kerekedjen.
TOVÁBB

Időcsapda élménybeszámoló

lképzelted már, mi járhat egy elmebeteg fejében? Belegondoltál már, hogy milyen perverz gondolatok és fantáziaszülemények rejtőzhetnek egy skizofrén elme legmélyén? Eljátszottál már a gondolattal, hogyan is születnek meg egy sorozatgyilkos agyában a rémtettek, melyeket később végrehajt? Többet nem kell a fantáziádra hagyatkoznod, most saját két szemeddel is láthatod, ha kipróbálod az Időcsapdát!
TOVÁBB