(20) 311 9471

Rólunk mondták

 • 3 az 1-ben buli a Kazinczy utcában – El Rapido – Grand Bazár Bár – Időcsapda

  Első blikkre meglepő lehet ez az üzlettársítás, de ha egyszer ellátogattok a komplexumba, meglátjátok, miért is tud ez olyan jó lenni. Például nem kell 1 óra után újra elindulni az éjszakába új izgalmakat keresve, vagy éppen ha egy nagyobb, többféle érdeklődésű emberekből álló társasággal indulsz mulatni, akkor itt egy helyen mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

  Az El Rapido grill és tequila bár az épület felső szintjén működik, és mindent tud, ami ahhoz kell, hogy fűszeres és tüzes hangulat kerekedjen.

  Tovább olvasom

 • Élő kiszabadulós: Időcsapda

  Ez a hét sem telhetett el úgy, hogy ne zárassuk be magunkat valahova, ahonnan ki kell szabadulni. Most épp egy pszichopata gyilkos ejtett minket rabul az Időcsapda nevű helyen.

  A hely a 1075 Budapest Kazinczy u 10. El Rapido mexikói büfé & Grand Bazár Bár pincéjében található. Ez azért jó, mert akár játék előtt vagy után, ha valaki megéhezik, rögtön tud is isteni finom és autentikus mexikói kajákat enni, illetve a játék után azonnal, egy hangulatos helységben tudjátok átbeszélni az élményeket pár sör és tequila elfogyasztása közben.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda - Pszichopata gyilkos

  Szabadulj ki egy pszichopata gyilkos fogságából 1 óra alatt. Bezárva a sötét pincébe, csak magadra és a társaidra számíthatsz.

  Élő kiszabadulós csapatjáték (exit game), 2-5 fős csapatok részére. Igazi élményt nyújt minden korosztály számára.

  Aktív gondolkodás, együttműködés és szerencse szükséges a sikerhez. Fizikai erőt nem igényel, direkt ijesztgetésre nem kell számítani.

  Az adrenalin fokozását a helyszín hangulata, az idő múlása, és a feladatmegoldás okozza. Igazi aktív szórakozást nyújt minden bátor vállalkozónak.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda szabadulószobák

  Az Időcsapda a szabadulószobák egy olyan változata, ahol a családbarát pályák mellett (Varázsvilág I-II.) borzongásra is van lehetőség.

  Ehhez olyan témák állnak rendelkezésre, mint a Pszichopata Gyilkos csapdája (véres testrészekkel, horrorral), a Börtöncsapda (ahol ténylegesen lebilincselik a játékosokat) vagy a bunkerhangulatot hozó Halálcsapda.

  Ezek a pályák a Kazinczy utcai El Rapido grill & Tequila bar pincéjében találhatóak, és a pince tényegesen egy sötét, porlepte játékteret jelent, ami jelen esetben tökéletesen illik a hangulathoz és az extrém támákhoz.

  Az Időcsapdának azonban van 3 másik pályája is, ezek már a Nagykörúton (közel a Wesselényi utcához). Itt a Varázsvilágban igazi varázslóként küzdhetük, vagy épp a CSI (helyszínelők) terepén próbálhatjuk ki magunkat.

  A dolog nagyon jól működik csapatépítőként, de egy különlegesebb baráti vagy családi programként is.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda élménybeszámoló

  Elképzelted már, mi járhat egy elmebeteg fejében? Belegondoltál már, hogy milyen perverz gondolatok és fantáziaszülemények rejtőzhetnek egy skizofrén elme legmélyén? Eljátszottál már a gondolattal, hogyan is születnek meg egy sorozatgyilkos agyában a rémtettek, melyeket később végrehajt? Többet nem kell a fantáziádra hagyatkoznod, most saját két szemeddel is láthatod, ha kipróbálod az Időcsapdát!

  Tovább olvasom

 • Harry Potter szabadulószobában jártunk

  Az időcsapda Harry Potter témájú szabadulószobájában jártunk, ahol Harrynek segítettünk megmenteni a varázsvilágot.

  A játékra hatvan perc állt rendelkezésünkre, ez idő alatt kellett megoldani a feladatokat és megtalálni azt a tárgyat, ami a játék végét jelenti. Egy sor logikai feladat várt a játékosokra, mindemellett megannyi eldugott tárgyat is meg kellett találniuk a szabadulni vágyóknak. Maga a játék igen hangulatos, a végén, ahogy fogy az idő egyre inkább fokozódik az izgalom, hogy minden rejtett tárgy előkerüljön, és teljesíteni tudjuk a feladatot.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda: Harry Potter nyomában (2 - 6 fő)

  Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legújabb szobáját, a „Harry Potter nyomában"-t.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda

  Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós csapatjáték (exit game) a belváros közepén, egy Kazinczy utcabéli hamisítatlan romkocsmában, MÁR HÁROM KÜLÖNBÖZŐ hangulatú, de annál eredetibb pályával várjuk a vállalkozó kedvű szabadulni vágyókat.

  Ilyet még garantáltan nem láttál!
  Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.

  Tovább olvasom

 • Varázsvilág szabadulószoba, varázslótanoncoknak kötelező!

  Ha szereted a Harry Potter filmeket, akkor ez a szabadulószoba biztosan elvarázsol majd. Az Időcsapda legnépszerűbb pályái a Varázsvilág szobák, egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz, vagy épp Varázslóbörtönben sínylődő rabokat kell kiszabadítani.

  Tovább olvasom

 • Időcsapda

  Az Időcsapda 2013-ban pattant ki az el Rapido csapatának fejéből. Olyan kiszabadulós játékot (exit game) szerettünk volna kitalálni nektek, amilyennel még garantáltan nem találkoztatok sehol máshol. Adott volt egy pince és egy kreatív csapat, s máris mindenkinek beindult a fantáziája.
  Röpködtek az ötletek, s egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már építjük is a helyet. Természetesen a helyről részleteket nem árulhatunk el, hiszen akkor nem lenne benne izgalom. Gyere el a haverokkal, s próbáljátok ki!

  Tovább olvasom

 • Megnéztük az ország első Harry Potter-szabadulószobáját

  Az Időcsapda tavaly év végén hirdette meg 2017-ben nyitó Harry Potter-tematikájú szabadulószobáját. A régi pincehelyiség bejáratánál, ami az Erzsébet körút egyik gyrososa alatt rejtőzik, még kajaszag-felhőn kell keresztüllépni, ám a lépcsőn leérve a falból kiálló füstölők illata fokozatosan felváltja azt. Közben felcsendül a filmek jól ismert zenéje, tovább fokozva a kíváncsiságot: vajon mennyire lesz úgy igazán Harry Potter-es az élmény?

  Tovább olvasom

 • Élménybeszámoló: Időcsapda – Pszichopata gyilkos csapdája

  Amint azt rendszeres olvasóink már tudhatják, a szabadulós játékok világa több szerkesztőnk fantáziáját megragadta már egy jó ideje, így ennek a hobbinak hódolva időről-időre közösen is felkeresünk néhány ilyen, az oldal profiljába is illeszkedő témájú pályát.

  Tovább olvasom

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

 
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz