(20) 311 9471

CSI Budapest Online

Ár: 23.000 Ft.- (2-6 főig), 6 fő felett +3500 ft/fő

Játékidő: 75 perc

Játékosok száma: 2-10 vagy  11-25 fő (kétféle játékmenettel)

Helyszín: online

 

Foglalás: Tekintve, hogy az online játék az élő játékok között egyedi időpontszervezést igényel, kérjük keress minket telefonon, vagy e-mailen időpontfoglalással kapcsolatban:

info@idocsapda.hu

+36-20-311-9471

2-10 fő, 75 perc, 1 játékmester vezetésével  23.000 ,- Ft */ csapat 6 főig +3500 ft / plusz fő
11-25 fő, 75 perc, 2 játékmester vezetésével 3500 ft/ fő áron (minimum 11 főtől)

 

FONTOS: online játéknál csak előreutalásos fizetési mód lehetséges*, az időpontot csak a pénz beérkezése után tudjuk véglegesíteni!

( Figyelem, online játékra nem tudunk kedvezményt biztosítani és csak előreutalással lehetséges fizetni.)

 * Az időpontot módosítani legkésőbb a 48 órával játékkezdés előtt lehet. A kifizetett játék árát visszautalni nem áll módunkban, de minimum 48 órával a játékkezdés előtt még át tudjuk tenni egy másik időpontra. Ebben az esetben kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Miről szól?

Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?

Egy hajléktalan bejelentésére érkeztek az elhagyatott sikátorba:

„Évek óta lakom itten a sikátorban, de a napokban furcsa zajokra lettem volt figyelmes, a régi hentesüzlet felű. Mintha valamely emberi sikoltásra ébredtem aminap. Az egyik szomszíd patkány meg emberi ujjat rágdosott tegnap délután az ereszcsatorna alatt. Megnéztem vón közelebrű is, de befutott vele az odújába. Nálam itt telt be a pohár, gondoltam szólok, mégiscsak jobb a békesség.”

Nyomozó csapatotok feladata, kideríteni, hogy csak az alkohol beszélt-e az öregemberből, vagy forró nyomon vagytok és itt a nagy lehetőség elkapni az évszázad legvéresebb gyilkosát!

 

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

 
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz