(20) 311 9471

GYIK - Fizetési és részvételi feltételek

Ezzel is tudsz fizetni:

Ezt is elfogadjuk:

Meddig lehet a foglalt időpontot lemondani?

A foglalt időpontot legkésőbb játékkezdés előtt 48 órával lehet visszamondani. Ha 48 órán belüli a visszamondás, akkor a vásárolt jegyek, kuponok, ajándékutalványok stb. a játék időpontját követően felhasználtnak tekinthetők. Az esetleges újabb időpontkéréssel keressetek minket telefonon, vagy e-mailben, felár ellenében lehet újabb időpontot foglalni.

Ha előre kifizettem a játékot és le kell mondjam, mi történik?

Semmi gond, ha 48 órás határidő előtt mondod le a játékot, felár nélkül újabb időpontot biztosítunk. Ha a 48 órán beül mondod le az időpontotdat, akkor felár ellenében lehet újabb időpontot foglalni. Az előre kifizetett és már leszámlázott játékok árát nem tudjuk visszautalni, ajándékkártyán írjuk jóvá az összeget, ami  1 évig felhasználható.

Hányan érdemes játszani?

2-6 fős csapatban játszható a játék, minél többen vagytok, annál izgalmasabb, de a szoba 6 főnél többet sajnos nem bír el. így többen nem ajánlatos egyszerre játszani.
Garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek!

Milyen korosztálynak ajánlott?

Ajánlott minden korosztálynak, 14-től 100 éves korig, 14 éves kor alatt csak szülői felügyelet mellett lehet játszani.

Családok, fiatalok, baráti társaságok részére egyaránt felejthetetlen élményt nyújt az Időcsapda.

Milyen ruházatban érdemes jönni?

Ajánlott a kényelmes, utcai viselet, kúszni-mászni nem kell a játékokban. Pincehelyiségben vagynk, ami nyáron hűvösebb, mint a kinti klíma, télen melegebb. Viszont külön fűtéssel nem rendelkezünk, télen kb 16-18 fok körüli a hőmérséklet. Érdemes rétegesen öltözni, így nem érhet meglepetés.

Ajánlott-e céges csapatépítésre az Időcsapda®?

Kifejezetten ajánlott céges csapatépítésre is. Cégek jelentkezését várjuk a következő elérhetőségeken:

info@idocsapda.hu
06-20-311-9471

Hírlevél feliratkozás

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz